Відновлення Лісу

Відновлення Лісу
12 травня 2017 р. 21:16

Ми компанія яка створює різні вироби з дерева і ми всерйоз задумалися про відновлення лісу !!!

За багато років роботи, ми усвідомили всю важливість і необхідність Дерев → як одну з найбільш важливих і потрібних складових природних ресурсів для людства і ЕкоСистеми.

З 2016 року було прийнято рішення, виділяти час і кошти для відновлення лісу. Були куплені 7 Дубов в лісовому господарстві віком близько 5 років. Вибрали місце і зробили посадку.

Літо було дуже сухим і деяким не вистачило води, вижило тільки троє ((Після цього було прийнято рішення про власноручне вирощуванні дерев з жолудів і насіння!) Знайшли дерева крупномери → набрали насіння → посадили в куплену тару і почали ухажевать → чекати і вірити в диво !
Проросло близько 50 дерев) з яких 10 вже в Землі)) кілька видів було подаровано друзям, а решта набираються Сил та Енергії в спеціальних умовах і чекають своєї години.


Список того наскільки дерева нам корисні й необхідні Дуже Великий. Він починається з серветки, з книги, від зубочистки до власного будинку. Щоб ви не робили, чим би ви не займалися а Дерева використовує кожен з нас. Так що потрібно Обов'язково посадити кілька дерев кожному !!!
А краще багато дерев) для наших нащадків.


Скільки ж використовує 1 людина дерев за 50 років? Питання складне але вирішуване і підлягає підрахунку

Дерева використовуються в:
1. Меблі для Будинки, для Офісу, для дитсадків + HoReCa + ... → Столи, Стільці, Ліжка, Шафи, Двері, Полки, Стелажі, Підлоги, Комоди, Тумби, Кухні, Сходи, Дерев'яні стіни, Стелі, Будинки, Альтанки , Лазні, Тераси і .... Асортимент Величезний !!!
2. Освіта → Книги, Зошити, Блокноти, Щоденники, Журнали ....
3. Друкарня → Наклейки, Візитниці, Фотографії, Конверти, Фотошпалери, Упаковки, Сумки та Пакети, Коробки для перевезення, Плакати, Каталоги, Реклама ............
4. Гігієна → Серветки, Стаканчики, Тарілки, Паперові Рушники ....
5. Декор і Аксесуари → Скриньки, Органайзери, Дощечки, Підставки, Прикраси, Лампи, Вішалки, Кухонні Прилади, Дзеркала, Ящики, Скрині,
6. Ігри для Дітей → Конструктори, Развивалки .....
7. Паливо → Дрова, Тріска, Деревне Вугілля, Гранули, Брикети ....
8. Музичні Інструменти → Гітари, Скрібкі, Контрабаси, Джембе, Флейти, Сопілки, Балалайки, Піаніно, арфи, Рояль ......................
9. Суднобудування → Човни, Яхти, ..........................
10. Спорт → Скейтборди, Сноуборди, Лижі, Санки, Тенісні Ракетки, Шахи, Шашки, Нарди ...................
11. Будь-яке → Лопати, Молотки, Сокири, Збройні Приклад, і Труни, інструмент .............

Список настільки великий що жахає.

Підпишіться на новиниВзнавай про все першим