Краватка Метелики для Чоловіків | Стильні Аксесуари із Дерева

Краватка Метелики для Чоловіків | Стильні Аксесуари із Дерева
26 квітня 2016 р. 18:33

У сучасному світі, людям хочеться відійти від нудних нарядів і яскраво виділятися. Цілісний образ завжди складається з дрібниць, в цьому розділі ми більш детально поговоримо на тему аксесуарів, а саме про стильних і практичних прикрасах на урочистий день. У наші дні, крім кольору на фотознімках, з'являються все нові яскраві атрибути, звичаї і емоції.
Ми бачимо широку кольорову гаму костюмів і нарядів, де наші стильні метелики різних форм, набувають все більшої популярності і тим самим, підкреслюють стиль і зовнішній вигляд власника.

Дерев'яні метелики ми почали виробляти з 2014 року і відточили нашу майстерність в якості виробів і комплектації атрибутів.

Сміливо можна вибрати вподобану модель, колір і тканину. Ці роки, ми працювали над упаковкою, над кольоровою гаммою тканини, над породами дерева і підбирали Найкращий  варіант.


Для розвитку немає меж) Зараз, в нашій колекції представлені безліч стильних метеликів на будь-який смак і на кожний день. Віримо, що наші метелики мають привабливий вигляд, адже вони виконані з дорогоцінного і довговічного матеріалу - Дерево Дуб.

Безперечно, дерев'яний метелик в силу своєї довговічності, добре послужить і можна не переживати за його стан в важливий день. Ми щиро сподіваємося, що наші аксесуари дійсно прикрасять вас і принесуть радість.Даруйте подарунки і радуйте своїх близьких своїм настроєм і красою.


Купити Краватку Метелика із Дерева

FLINDERS - Woodwork / Дерев'яні Краватки Метелики.

Підпишіться на новиниВзнавай про все першим