Двері з Дерева | Вхідні | Міжкімнатні

Двері з Дерева | Вхідні | Міжкімнатні
28 вересня 2019 р. 15:57

Дерев'яні двері → стильні та довговічні.

Процес виготовлення дверей з установкою в Україні займає небагато часу. Нижче описано короткий опис виготовлення вхідних і міжкімнатних дверей та комунікація з Клієнтом.

1. Замовлення Фахівця на Об'єкт
Виїзд фахівця на об'єкт, де проходить детальне спілкування з Замовником на якому обговорються всі можливі нюанси і вибирається модель дверей із запропонованих варіантів або за наданою фотографіэю Клієнта.
+ Додаткові консультації з питань - Коли можна знімати розміри дверних полотен? і на якому етапі вони повинні встановлюватися?

2. Заміри
Коли визначилися з дизайном дверей заміряються точні розміри дверних прорізів, куди будуть встановлюватися двері.

3. Вибір Фурнітури
Звичайно ми даємо рекомендації, де можна купити дверну фурнітуру (ручки, петлі, замки, скло) і також надаємо можливість вибору варіанта Замовником в зручному для нього місці.

4. Передплата
Після зняття замірів і вибору стилю дверей, Замовник робить передплату в розмірі 70% від всієї суми замовлення. Після цього починається виготовлення.

5. Ціна та Термін Виготовлення
Ціна і терміни виконання замовлення залежать від кількості дверних полотен, ширини дверних коробок, дизайну і додаткових декоративних елементів (способу кріплення обналічки, корон, фрезерування)

6. Врізка Фурнітури
Вся фурнітура встановлюється в деревообробному цеху, який знаходиться у Житомирі і проходить перевірку на працездатність.

7. Контрольна Збірка
Перед фарбуванням всі двері проходять контрольну збірку і тестуються на закривання і відкривання, це стосується кожних дверей. Встановлюємо ущільнювач і перевіряємо працездатність всіх елементів.

8. Шліфування і Підготовка до Фарбування
За весь етап виготовлення, дерев'яні елементів проходять кілька шліфувань, а після контрольного складання чистову шліфовку та підготовку до захисту.

9. Фарбування, Лаковка, Просочення
Існує кілька варіантів захисту натуральних дверей:
просочування спеціальним маслом;
покриття морилкою;
тонування по міжнародному кольору;
захист дверних блоків екологічним лаком.
Все проводиться на території цеху.

10. Установка Дверей
У встановлений термін доставляємо і встановлюємо дверні полотна, дверні коробки, фіксуємо обналічку.
Можливо відмовитися від встановлення дверей, якщо у вас є особисті фахівці і є кому виконати монтаж.

11. Оплата Після Установки
Піся встановлення дверей, Замовник оплачує суму в розмірі 30% замовлення.

FLinders виготовляє доступні сучасні двері і елітні двері для: приватного будинку, в квартиру, в ресторани і кафе, готелі, хаби і коворкінг центри, в офісні приміщення і в адміністративні будівлі.

FLinders Woodwork - Дерев'яні Вироби / Практичний Дизайн.

Доставка по Україні:
Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Львів, Рівне, Тернопіль, Чернівці, Чернігів, Дніпро, Маріуполь, Луцьк, Суми, Івано-Франківськ, Кривий Ріг, Запоріжжя, Харків, Донецьк, Миколаїв, Луганськ, Вінниця, Херсон, Полтава, Черкаси, Хмельницький , Житомир, Ужгород, Тернопіль .... і населені пункти України.

Підпишіться на новиниВзнавай про все першим